Algemene voorwaarden online promotie 5+ 1 of 10+2 gratis

Versie : mei 2018

Door een éénmalige bestelling te plaatsen en te genieten van de éénmalige promotie 5+ 1 gratis of 10+2 gratis via het on line bestelformulier aanvaard je als consument dat onderstaande algemene voorwaarden van toepassing zijn.

Identiteit verkoper

De verkoper is IDPhar BVBA, Atomveldstraat 8 bus 2, 9450 Haaltert.

Aanbod en assortiment

De promotie is enkel bestemd voor een normaal, niet-commercieel gebruik door een consument. Een consument is iedere natuurlijke persoon die, uitsluitend voor niet-beroepsmatige doeleinden, op de markt gebrachte producten verwerft of gebruikt.

Afbeeldingen van de producten zijn louter illustratief en decoratief en kunnen elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Ondanks het feit dat de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld indien de aangeboden informatie onvolledig, niet correct of niet actueel zou zijn.

Prijzen

De consument betaalt de prijs die geldt op de dag van reservatie. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Het te betalen bedrag omvat de verkooprijs van de geleverde producten, inclusief het gratis product(en). De betaling is onderworpen aan de algemene  voorwaarden vermeld op het kassaticket van de apotheker. De consument verklaart zich akkoord met de gegevens vermeld op het kassaticket wanneer de consument de producten afhaalt.

 

Levering

De verkoop komt pas tot stand wanneer de consument de  producten afhaalt en aan de kassa van zijn/haar gekozen apotheek betaalt. Na bestelling ontvangt de consument  een bevestigingsmail met alle nodige informatie wanneer en waar de consument zijn/haar  bestelling kan afhalen. Wij doen al het mogelijke om de door de consument  gereserveerde producten tijdig te verzamelen in functie van de beschikbare stock. Normale leveringsdatum van uw bestelling bedraagt 2 werkdagen na bestelling. Indien de door jou gereserveerde goederen niet in voorraad zijn, worden deze besteld bij Fresenius Kabi. Indien niet voorradig bij Fresenius Kabi houden houdt IDPHAR BVBA de consument op de hoogte betreft de verwachte leveringsdatum. De consument wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

De producten blijven beschikbaar tot ten laatste 1 week na levering  bij de door de consument gekozen apotheek.

Leveringen zijn enkel geldig in de Belgische apotheken.

Levertermijn is informatief en niet bindend. Vertragingen kunnen in geen geval leiden tot een schadevergoeding.

Reservaties kunnen geweigerd worden in de volgende gevallen :

  • De promotie 5+1 of 10+2 gratis is een éénmalige en niet cumuleerbare aanbieding per persoon. Bij een tweede bestelling on line via het zelfde emailadres zal de bestelling geannuleerd worden.
  • Wanneer wij veronderstellen dat ze geplaatst worden voor professionele doeleinden of commercieel gebruik.
  • bij ernstig vermoeden van misbruik of kwade trouw van de klant
  • bij overmacht

Wanneer en hoe betalen?

De consument betaalt wanneer de consument de bestelling komt afhalen in de gekozen apotheek.

De consument betaalt cash of elektronisch.

Klachten

Klachten worden enkel aanvaard voor zover ze gemeld worden, uiterlijk de dag na afhaling. Voor klachten betreft levering kan de consument altijd contact opnemen met IDPHAR BVBA. Voor klachten betreft het product kan men contact opnemen per telefoon of email met Fresenius kabi.