Crèmes

Drinks

Poeders

Shots

 

Samen aan tafel! Voor patiënten die ondervoed zijn of risico op ondervoeding lopen, als gevolg van kanker, slikstoornissen, diabetes of andere ziektes, bestaan er speciale medische drink– en sondevoedingen Fresubin®. Vraag raad aan uw behandelende arts en/of uw diëtist(e).

Het Fresubin® gamma ‘samen aan tafel’ is uitsluitend ontwikkeld volgens de internationale aanbevelingen.

Innovatie is ook een belangrijke peiler binnen het gamma voor een beter comfort van de patiënt. Er worden ook regelmatig testen uitgevoerd in het laboratorium om de smaak en variëteit aan aroma’s van onze producten te verbeteren.

Alle* drinkbare producten van Fresubin® zijn eveneens klinisch vrij van lactose en glutenvrij om de verteerbaarheid en de digestieve tolerantie na het gebruik te verbeteren.

EasyBottle® is een gepatenteerd concept van Fresubin®, vooral gemakkelijk in gebruik voor alle leeftijden. Zijn hersluitbare dop zorgt ervoor dat men op 3 verschillende wijzen kan drinken et zijn unieke vorm biedt een optimale stabiliteit, een perfecte handgreep en een gemakkelijke stockage.

Het is aangeraden om de crèmes van Fresubin® niet te gebruiken voor kinderen onder 3 jaar. Voor bijkomende informatie, vraag raad aan uw behandelende arts.

 

*uitgezonderd Fresubin® YOcrème bevat lactose

 

Fresubin® is voeding voor medisch gebruik. Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.