Kaastaart met speculoos

  • 45 minuten
  • 6
  • Moeilijk

Ingrediënten

  • Speculoos 200 g
  • Boter 50 g
  • Gelatine 12 g
  • Fresubin 3.2 kcal DRINK mango 125 ml
  • Volle roomkaas 500 g
  • Suiker 30 g
  • Melk 50 ml
  • Mangocoulis 250 g

Bereiding

  1. Verkruimel de speculoos en meng met de gesmolten boter. Vul de bodem van de springvorm met de mengeling en plaats in de koelkast.
  2. Week de gelatineblaadjes in een ruime hoeveelheid water.
  3. Mix de Fresubin 3.2 kcal drink mango met de roomkaas en suiker.
  4. Verwarm de melk kort op het fornuis (moet niet koken). Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en los op in de warme melk.
  5. Schep 1 lepel van het roomkaasmengsel onder de warme melk.
  6. Roer goed en giet al roerend alles samen tot één gladde massa.
  7. Zet een nacht in de koelkast. Serveer de kaastaart met mangocoulis.

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1