Tiramisu

  • 2 minuten
  • 2
  • Makkelijk

Ingrediënten

  • Fresubin 2 kcal DRINK cappuccino 200 ml
  • Lange vingers 12 stuks
  • Instant koffiepoeder 2 theelepels: 10 g
  • Mascarpone 120 g
  • Suiker 20 g
  • Cacaopoeder 1 theelepel: 6 g
  • Gelatine 2 bladen: 4 g

Bereiding

  1. Los de koffiepoeder op in 30 ml verwarmde Fresubin 2 kcal DRINK Cappuccino en laat het afkoelen.
  2. Plaats 3 biscuitvingers in een schaal en giet de helft van de koffie over de vingers.
  3. Meng de mascarpone, de Fresubin 2 kcal DRINK Cappuccino, de opgeloste gelatine en de suiker en giet dit over de biscuitvingers.
  4. Leg de resterende sponsvingers op het mengsel en breng een tweede laag mascarpone aan. Bestuif voor het serveren met cacaopoeder.
  • fresubin

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1