banner

Fresubin | Energierijke voeding voor medisch gebruik

Verzwakt?
Ongewenst gewichtsverlies?
Verminderde eetlust?

Recepten

Ook bij langdurig voedingsbeheer is het belangrijk dat uw gebruikelijke hoofdmaaltijden voorrang krijgen. We hebben verschillende recepten met Fresubin voor u ontwikkeld en getest. Met deze recepten krijgt u niet alleen een extra portie energie en voedingsstoffen, u kunt ze ook makkelijk op een aantrekkelijke manier verwerken in uw dagelijkse maaltijden!

Smakelijk !

Caring for life

‘En plots staat alles stil…’ de diagnose van kanker heeft een diepe impact op de getroffen persoon en zijn omgeving. Ieder jaar krijgen 65.000 mensen in België te horen dat ze kanker hebben.

De strijd tegen kanker is ook voor ons een prioriteit! Wij bieden een ruim aanbod van medische oplossingen voor een betere levenskwaliteit, maar ook extra hoop met nieuwe inzichten in de strijd tegen kanker via medische onderzoeken, symposia en webinars.

Als trouwe partner van de Stichting tegen Kanker zetten wij ons actief in om elk jaar een extra inspanning te doen en hen te ondersteunen bij baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken. Hierdoor stijgen de overlevingskansen bij kanker jaar na jaar.

Van hoop naar overwinning, omdat wij om jou geven!

>>> Wil jij ook graag steunen? Koop onze mok voor slechts 3 euro. De opbrengst gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker!

Het groene hart van Fresubin

Fresenius Kabi heeft eind vorig jaar de beslissing genomen om alle rietjes van de EasyBottles (onze flesjes) te verwijderen. Hiermee lopen we voor op de Europese Richtlijn die in juli 2021 alle plastic rietjes zal verbieden.

Niet alleen met onze EasyBottles denken wij aan het milieu! De Easybags (onze sondevoedingszakken) dragen ook bij aan onze ecologische visie.

Ontdek hier welke stappen we reeds hebben ondernomen!

Wie zijn wij?

Fresubin® is een gamma ontwikkeld door Fresenius Kabi, een internationale farmaceutische onderneming. Fresenius Kabi is gespecialiseerd in klinische voeding, geneesmiddelen, alsook in infusie- en transfusietechnologie. Onze producten en diensten bieden zowel een antwoord op de behandeling van de patiënt als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten.

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1