Wie zijn wij?Fresubin® is een gamma ontwikkeld door Fresenius Kabi, een internationale farmaceutische onderneming. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en maakt deel uit van de wereldwijde Fresenius groep.

Fresenius Kabi is gespecialiseerd in klinische voeding, geneesmiddelen, alsook in infusie- en transfusietechnologie. Onze producten en diensten bieden zowel een antwoord op de behandeling van de patiënt als op de zorg voor kritisch en chronisch zieke patiënten.

Onze missie is om geneesmiddelen en technologieën aan te reiken, zodat de gezondheidszorgers hun patiënten optimaal kunnen helpen. Wij zijn gedreven om hun behoeftes te begrijpen en om oplossingen te bieden voor de problemen en uitdagingen waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden.

Onze producten zijn van toepassing bij acute, chirurgische en therapeutische behandelingen van patiënten in ziekenhuizen, rusthuizen, maar natuurlijk ook thuis. Hiervoor hebben wij een breed en uitgebreid assortiment ter beschikking:

  • klinische voeding,
  • medische hulpmiddelen,
  • infuus vloeistoffen*,
  • intraveneuze medicatie*.

Binnen het domein van klinische voeding in België, is Fresenius Kabi de enige onderneming die zowel enterale voeding als parenterale voeding aanbiedt!

Met meer dan 40.000 medewerkers van Fresenius Kabi delen we éénzelfde passie: ‘Caring for life’ . Het is onze doelstelling om – tijdens het ontwikkelen, produceren en leveren van innovatieve en hoge kwaliteitsproducten – de effectiviteit van de gezondheidszorg en het welzijn van de patiënten te verbeteren.

Met Fresubin® willen wij helpen om de levenskwaliteit te verbeteren van iedereen met ondervoeding of een risico op ondervoeding. Van jong tot oud. Samen sterk!

Meer informatie over onze verschillende productgamma’s en onze onderneming? Neem een kijkje op onze website www.fresenius-kabi.be!

 

Fresubin is voeding voor medisch gebruik. Enkel te gebruiken onder medisch toezicht.

* Deze producten zijn niet van toepassing op de thuissituatie.

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1