Prijs: € 12,00
Aantal: 1
Kaastaart met speculoos
- 45 minuten
- 6
- Moeilijk
Ingrediënten
- Speculoos 200 g
- Boter 50 g
- Gelatine 12 g
- Fresubin 3.2 kcal DRINK mango 125 ml
- Volle roomkaas 500 g
- Suiker 30 g
- Melk 50 ml
- Mangocoulis 250 g
Bereiding
- Verkruimel de speculoos en meng met de gesmolten boter. Vul de bodem van de springvorm met de mengeling en plaats in de koelkast.
- Week de gelatineblaadjes in een ruime hoeveelheid water.
- Mix de Fresubin 3.2 kcal drink mango met de roomkaas en suiker.
- Verwarm de melk kort op het fornuis (moet niet koken). Knijp de geweekte gelatineblaadjes uit en los op in de warme melk.
- Schep 1 lepel van het roomkaasmengsel onder de warme melk.
- Roer goed en giet al roerend alles samen tot één gladde massa.
- Zet een nacht in de koelkast. Serveer de kaastaart met mangocoulis.