Gazpacho

  • 30 minuten
  • 4
  • Makkelijk

Ingrediënten

  • Tomaten 4
  • Komkommer 1/2
  • Kleine ui 1
  • Rode paprika 1
  • Rode peper 1/2
  • Witte wijnazijn 2 el
  • Koude groentenbouillon 150 ml
  • Fresubin 2 kcal DRINK tomaat-wortel 200 ml
  • Toast 1 snede
  • Olijfolie 2 el
  • Paprikapoeder 2 tl

Bereiding

  1. Spoel de groenten: tomaten, paprika, peper, komkommer en ui en snij ze in kleine stukjes.
  2. Mix de groenten samen met de bouillon, wijnazijn en Fresubin tomaat-wortel in de blender.
  3. Voeg de toast toe en mix.
  4. Voeg op het einde langzaam de olijfolie en paprikapoeder toe aan de mix. Werk eventueel af met wat peper en zout.
  5. Giet de Gazpacho in een kom en laat de mix minstens een uurtje in de koelkast afkoelen.
  6. Giet de Gazpacho in kleine kommetjes en garneer met de overgebleven stukjes komkommer en peper.

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1