Broodpudding

  • 60 minuten
  • 2 - 4
  • Makkelijk

Ingrediënten

  • Oud wit brood 200 g
  • Sneden peperkoek 3
  • Fresubin 2 kcal Max vanille 300 ml
  • Volle melk 300 ml
  • Kaneelpoeder Snuifje
  • Rozijnen 80 g
  • Vanillesuiker 1 zakje
  • Eieren 3
  • Bloem
  • Boter

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Snij het brood en de peperkoek in stukken en meng het geheel de melk, vanillesuiker en Fresubin Vanille.
  3. Voeg de rozijnen toe en laat 10 minuten weken.
  4. Voeg de eieren en de kaneelpoeder al roerend toe aan het beslag.
  5. Vet de taartvorm in met boter en bepoeder vervolgens met bloem. Giet het beslag in de taartvorm en laat ongeveer 50 minuten bakken in de voorverwarmde oven op 170°C.

Gebruikte producten

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1