Prijs: € 12,00
Aantal: 1
Broodpudding
- 60 minuten
- 2 - 4
- Makkelijk
Ingrediënten
- Oud wit brood 200 g
- Sneden peperkoek 3
- Fresubin 2 kcal Max vanille 300 ml
- Volle melk 300 ml
- Kaneelpoeder Snuifje
- Rozijnen 80 g
- Vanillesuiker 1 zakje
- Eieren 3
- Bloem
- Boter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Snij het brood en de peperkoek in stukken en meng het geheel de melk, vanillesuiker en Fresubin Vanille.
- Voeg de rozijnen toe en laat 10 minuten weken.
- Voeg de eieren en de kaneelpoeder al roerend toe aan het beslag.
- Vet de taartvorm in met boter en bepoeder vervolgens met bloem. Giet het beslag in de taartvorm en laat ongeveer 50 minuten bakken in de voorverwarmde oven op 170°C.